Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jan Paweł II uwielbiał dubstep

Pedodres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem agnostykiem, ale to już jest przesada i to konkretna, Jana Pawła II jako człowieka szanuje i takie coś jest żałosne. Żenada.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jeden dowód że był pedofilem?

Za dużo szałwi lekarskiej spaliłeś i pierdolisz głupoty.

A takie farmazony możesz kolegom z podstawówki wmawiać.

jak widze takie pojebane filmiki to mnie ciary aż biorą jak moze byc ktos tak pojebany.

Nie mogłem sie powstrzymać jak to zobaczyłem.

Człowieku jak wierzysz w takie rzeczy to przegrałeś życie elko.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeden dowód że był pedofilem?

Za dużo szałwi lekarskiej spaliłeś i pierdolisz głupoty.

A takie farmazony możesz kolegom z podstawówki wmawiać.

jak widze takie pojebane filmiki to mnie ciary aż biorą jak moze byc ktos tak pojebany.

Nie mogłem sie powstrzymać jak to zobaczyłem.

Ej ty fanie magika

Wiesz że teraz magik zgrywa kozaka bo przeszedł z paktofoniki do firmy ale na diss z wykopu to nie odpowie ..

http://www.youtube.com/watch?v=UA8Qom5gDNk

diss na magika

pedodres3.png

Opublikowano

Ej ty fanie magika

Wiesz że teraz magik zgrywa kozaka bo przeszedł z paktofoniki do firmy ale na diss z wykopu to nie odpowie ..

http://www.youtube.com/watch?v=UA8Qom5gDNk

diss na magika

Jednak debil z wykopu tak jak myślałem.

Jednak przegrałeś życie

@down i to jest dowód?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pierd*lisz farmazony, mimo że nie wierze w kościół i nie chodzę do niego to mam szacunek do Jana Pawła II, widać że twoja czaszka zatrzymała się na rozwoju małpiej czaszki Ardipithecus ramidus, bez dowodów możesz sobie każdego oskarżyć to tak samo jak ja bym powiedział że jesteś pier*lonym transwestytą z tajlandii i pedofilem.

Według mnie są to osobiste poglądy każdego z nas i nie twierdź, że Pedodres to "pierdolony transwestyta z tajlandii i pedofil", bo wcale może nim nie być. Natomiast z tego co mi wiadomo, papież Jan Paweł 2 tuszował skandale pedofilskie które wyszły dopiero po objęciu stanowiska naczelnika czarnej mafii przez Benedykta XVI i przez to może być uważany za pedofila przez niektóre osoby.

:)
Opublikowano

Jesteście popierdolonymi gimbusami bez żadnych wartości w życiu...

Wszystko ma swoje granice...

Według mnie są to osobiste poglądy każdego z nas i nie twierdź, że Pedodres to "pierdolony transwestyta z tajlandii i pedofil", bo wcale może nim nie być. Natomiast z tego co mi wiadomo, papież Jan Paweł 2 tuszował skandale pedofilskie które wyszły dopiero po objęciu stanowiska naczelnika czarnej mafii przez Benedykta XVI i przez to może być uważany za pedofila przez niektóre osoby.

To ci źle wiadomo.

To był wielki człowiek, i zasługuje na szacunek, ludzie nie wjeżdzają na jakiegoś 2paca albo magika, a robią żarty z JPII? Żałosni idioci...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

religia i osoby duchowne nie stanowia dla mnie zadnych wartosci

ps. gimnazjum skonczylem dawno temu h3h3h3

s2c77Oa.png

Opublikowano

To ci źle wiadomo.

To był wielki człowiek, i zasługuje na szacunek, ludzie nie wjeżdzają na jakiegoś 2paca albo magika, a robią żarty z JPII? Żałosni idioci...

Skąd wiesz, że mi źle wiadomo? Naoglądałeś się za dużo TVP Kultura kolego.

Większość polaków nie potrafi przyjąć do faktu że ich ideał może nie był taki, jaki został wykreowany jego wizerunek w telewizji, w katolickim kraju.

Należy się pogodzić z tym że niewygodne fakty mogą przyjść po dłuższym okresie czasu.

Opublikowano

ja bym był za tym,żeby Twój ojciec do pokoju wszedł jak piszesz takie teksty na Jana Pawła II.

Ja bym Ci taki wpie*** spuścił, że sobie tego nie wyobrażasz.

Każdy ma swoje poglądy lecz nie zawsze można je wygłaszać na forum publiczne! Trochę rozumu .

Nie jestem jakimś moherem jak to w Polsce nazywacie ale JPII był nie tylko wielkim katolikiem ale również człowiekiem więc okazałbyś trochę szacunku!

...

Dzieci puścić do internetu:/

1363095337-U286162.png

Opublikowano

religia i osoby duchowne nie stanowia dla mnie zadnych wartosci

ps. gimnazjum skonczylem dawno temu h3h3h3

Nawet gdyby nie był papieżem, to pozostaje wielkim człowiekiem, po prostu należy mu się szacunek.

Skąd wiesz, że mi źle wiadomo? Naoglądałeś się za dużo TVP Kultura kolego.

Większość polaków nie potrafi przyjąć do faktu że ich ideał może nie był taki, jaki został wykreowany jego wizerunek w telewizji, w katolickim kraju.

Należy się pogodzić z tym że niewygodne fakty mogą przyjść po dłuższym okresie czasu.

A może on po prostu był dobry i nie trzeba było kreować jego wizerunku, nie przyszło ci to do głowy?

Opublikowano

Nawet gdyby nie był papieżem, to pozostaje wielkim człowiekiem, po prostu należy mu się szacunek.

A może on po prostu był dobry i nie trzeba było kreować jego wizerunku, nie przyszło ci to do głowy?

Po prostu znasz same jego pozytywy a na światło dzienne być może nie wyszły... ciemne strony.

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/the_sunday_times_jan_pawel_ii_tuszowal_liczne_afery_132259.html

http://www.gadu-gadu.pl/biedron-jan-pawel-ii-byl-krytykowany-za-tuszowanie-pedofilii

Opublikowano

Ten temat powinien zostać zamknięty, nie przez spam, ale przez tematyką początkową.

Nic w życiu nie osiągnąłeś jeżeli nie pamiętasz co robił Jan Paweł II.

Był wspaniałym człowiekiem jakich mało i szkoda, że od nas odszedł.

A te wasze filmiki i kpiny są żałosne jak i wy... nara.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po prostu znasz same jego pozytywy a na światło dzienne być może nie wyszły... ciemne strony.

http://www.wiadomosc...ery_132259.html

http://www.gadu-gadu...wanie-pedofilii

Niesamowite! Jesteś wszechwiedzącym prorokiem i wiesz wszystko o każdym.

Przyjmijcie to do tych swoich pustych łbów, że na świecie są dobrzy ludzie i on był jednym z nich, hejtując wielkiego człowieka nie jesteście fajni, no chyba, że dla podobnych wam idiotów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...